(ENGLISH BELOW)
Konrad Pociask
10.09, 13:00-14:00
Wstęp wolny,12 miejsc
zapisy: marta.kaczmarek@zaparzaj.pl
(w tytule maila prosimy wpisać “eherbata biała herbata”)
Co definiuje białą herbatę? Czy to tylko proces produkcji? Czy także pochodzenie i szczepy krzewu? Podczas degustacji spróbujemy klasycznych herbat białych wysokiej jakości, a także bardziej nietypowych przedstawicieli tego gatunku. Degustację poprowadzi Konrad Pociask ze sklepu eherbata.pl.
KONRAD POCIASK Entuzjasta dobrej herbaty i ładnej ceramiki. Absolwent japonistyki, od ponad 10 lat żywo zainteresowany herbatą liściastą. Od roku 2013 pracuje w sklepie eherbata.pl. Autor artykułów o herbacie na blogu eherbata.pl.
In search of the essence of white tea – tasting and discussion
Konrad Pociask
10/09, 13: 00-14: 00
Free entrance, 12 seats
sign up: marta.kaczmarek@zaparzaj.pl
(Please write in the title of your email “eherbata white”)
What defines white tea? Is it just a production process? Is it also the origin and strains of the bush? During the tasting, we will try classic white teas of high quality, as well as more unusual representatives of this species.
The tasting will be conducted by Konrad Pociask from the eherbata.pl store.
KONRAD POCIASK An enthusiast of good tea and nice ceramics. A graduate of Japanese studies, he has been keenly interested in leaf tea for over 10 years. He has been working in the eherbata.pl store since 2013. Author of articles about tea on the eherbata.pl blog.