Namiot prelekcyjny

Subiektywny wstęp do herbaty
-
Andrzej Kokosza (Zaparzaj)

Irańska herbata / Iranian tea (EN)
-
Agha (Fluffy Tea)

Wprowadzenie do chado/Introduction to chado
-
Kostiantyn Volkovynskyi

Herbaciany Poznań
-
Andrzej Kokosza (Zaparzaj)

Kombucha – eliksir zdrowia czy chwilowa moda?
-
Miłosz Latosi

Azerbejdżan podróż i herbata
-
Dawid Tomalak

W poszukiwaniu wyjątkowej herbaty – opowieści z Chin
-
Robert Kajstura

Make your own tea (EN)
-
Petr Sic (Sicay)

Wiedza o wodzie oraz jej roli w parzeniu herbaty
-
Eliza Morawska – BRITA Polska

Poznaj Matchę: przewodnik po sproszkowanej herbacie z Japonii
-
Martyna Kubiak (Zaparzaj)

Powroty w Himalaje – droga niejednego kubka herbaty
-
Agata Ożarowska (One Cup of Tea)

Skąd popularność czarnej herbaty?
-
Wojciech Dąbek (Zaparzaj)

Dekada herbaty w Poznaniu – Klub Herbaty Zaparzaj ma urodziny!
-
Anna Brożyna (Zaparzaj)

Ceremonia Świadomego Oddechu DMCO
-
Michał "Mantralny" Rybicki