Metoda Lu Yu
-
Valentyna Severenchuk
Raz, dwa – gongfu cha!
-
Kamil Kołodziejczyk
O czym mówię, kiedy mówię pu’er – degustacja i osobiste spojrzenie na herbaty sheng pu’er
-
Konrad Pociask (eHerbata.pl)
Lao Cha: kto i po co ją pije
-
Murat Kornaev (Dobrej Herbaty)
Rare Japanese Tea Tasting (EN)
-
Antonella Teolato
Zioła adaptogenne i refleksologia sposobem na stres
-
Ewa Komorowska , Agata Karlińska
Degustacja dojrzewających herbat sheng puerh – kolekcja z podróży przez Yunnan
-
Robert Kajstura
Matcha tasting (EN)
-
Antonella Teolato / Alberto Pomiato
Matcha tasting (EN)
-
Antonella Teolato / Alberto Pomiato
Herbaty koreańskie
-
Monika Hibner -Mońka (Czajownia)
dziewczyny // rośliny
-
Aneta Romanowska