Słodownia 1

Metoda Lu Yu
-
Valentyna Severenchuk

Raz, dwa – gongfu cha!
-
Kamil Kołodziejczyk

O czym mówię, kiedy mówię pu’er – degustacja i osobiste spojrzenie na herbaty sheng pu’er
-
Konrad Pociask (eHerbata.pl)

Lao Cha: kto i po co ją pije
-
Murat Kornaev (Dobrej Herbaty)

Rare Japanese Tea Tasting (EN)
-
Antonella Teolato

Zioła adaptogenne i refleksologia sposobem na stres
-
Ewa Komorowska , Agata Karlińska

Degustacja dojrzewających herbat sheng puerh – kolekcja z podróży przez Yunnan
-
Robert Kajstura

Matcha tasting (EN)
-
Antonella Teolato / Alberto Pomiato

Matcha tasting (EN)
-
Antonella Teolato / Alberto Pomiato

Herbaty koreańskie
-
Monika Hibner -Mońka (Czajownia)

dziewczyny // rośliny
-
Aneta Romanowska