Kombucha – tajemnice, fakty i mity			
			
			
			 - 			
			
							
				Laura Mochalska
			
					
			
			
				Bashu Chadao – syczuańska droga herbaty			
			
			
			 - 			
			
							
				Agata Chyla (Herbaciarium)
			
					
			
			
				Wietnam – kraj o niespotykanej bogatej kulturze herbaty			
			
			
			 - 			
			
							
				Robert Tomczyk
			
					
			
			
				Turystyka herbaciana – Japonia i inne kraje Azji Wschodniej – Chiny, Wietnam, Korea			
			
			
			 - 			
			
							
				Robert Tomczyk
			
					
			
			
				The colors of Japanese tea: rarities and specialties (EN)			
			
			
			 - 			
			
							
				Antonella Teolato
			
					
			
			
				Tea Production Workshops in Georgia – make your own tea!			
			
			
			 - 			
			
							
				Petr Sič (Sičaj), Krzysztof Przesmycki (Zaparzaj!), Bartłomiej Zduńczyk (AromatyHerbaty)
			
					
			
			
				Degustacja herbat japońskich z kilku regionów Kyushu			
			
			
			 - 			
			
							
				Małgorzata Korczak-Sulińska (Nagomi.pl)
			
					
			
			
				Czarka tajemnic			
			
			
			 - 			
			
							
				Małgorzata Dawidowska-Kaliś (Five o’clock)
			
					
			
			
				Różne oblicza Tie Guan Yin – moderowana degustacja			
			
			
			 - 			
			
							
				Wojciech Woźniak (thetea.pl)
			
					
			
			
				Japońska sztuka herbaty Chanoyu – pokaz formy bon tate mae (盆点前)			
			
			
			 - 			
			
							
				Ivan Sitsko (Zielonaiczarna.pl)
			
					
