Czarny dom

Introduction to Japanese tea and its current situation in Japan Introduction to Japanese tea and its current situation in Japan
-
Global Japanese Tea Association i Martyna Kubiak

Herbata w kubku z wielkim uchem. Czyli rozmowa o projektowaniu uniwersalnym Herbata w kubku z wielkim uchem. Czyli rozmowa o projektowaniu uniwersalnym
-
Paula Buczyńska

Meet my tea: degustacja herbat tajwańskich
-
Wojtek Woźniak (TheTea)

Wiedza o wodzie oraz jej roli w parzeniu herbaty
-
Eliza Morawska, Przemysław Krysztofowicz (Brita Polska)

Smak gór Wuyi: herbata oolong Smak gór Wuyi: herbata oolong
-
Anna Kozłowska

Smak gór Wuyi: herbata biała Smak gór Wuyi: herbata biała
-
Martyna Kubiak

Herbaciane Zapachy – zalej swoją eko świecę!
-
Blaski z Polski

Ethiopian Coffee Ceremony and Ethiopian Tea (EN)
-
Habeshavi Ethiopian Samuel Kelam, Robert Tomczyk

Japanese language/Calligraphy Workshop Japanese language/Calligraphy Workshop
-
Yukiko Okuno

Tea and Time – Moderowana degustacja herbat z XX wieku
-
Wojtek Woźniak z TheTea

Poznaj herbaty koreańskie
-
Małgorzata Grunduls (Herbaty Czas)

Zdrowie od natury zioła i olejki eteryczne
-
Ewa Komorowska (KH Zaparzaj) i Agnieszka Pietkiewicz

Making matcha and learning culture (EN)
-
Yukiko Okuno

Farmer i producent herbaty matcha – wywiad z Panem Seigo Kondo
-
p. Seigo Kondo

Teoretyczne oraz techniczne spojrzenie na herbatę matcha?
-
Pan Seigo Kondo