Introduction to Japanese tea and its current situation in Japan
-
Global Japanese Tea Association i Martyna Kubiak
Herbata w kubku z wielkim uchem. Czyli rozmowa o projektowaniu uniwersalnym
-
Paula Buczyńska
Meet my tea: degustacja herbat tajwańskich
-
Wojtek Woźniak (TheTea)
Wiedza o wodzie oraz jej roli w parzeniu herbaty
-
Eliza Morawska, Przemysław Krysztofowicz (Brita Polska)
Smak gór Wuyi: herbata oolong
-
Anna Kozłowska
Smak gór Wuyi: herbata biała
-
Martyna Kubiak
Herbaciane Zapachy – zalej swoją eko świecę!
-
Blaski z Polski
Ethiopian Coffee Ceremony and Ethiopian Tea (EN)
-
Habeshavi Ethiopian Samuel Kelam, Robert Tomczyk
Japanese language/Calligraphy Workshop
-
Yukiko Okuno
Tea and Time – Moderowana degustacja herbat z XX wieku
-
Wojtek Woźniak z TheTea
Poznaj herbaty koreańskie
-
Małgorzata Grunduls (Herbaty Czas)
Zdrowie od natury zioła i olejki eteryczne
-
Ewa Komorowska (KH Zaparzaj) i Agnieszka Pietkiewicz
Making matcha and learning culture (EN)
-
Yukiko Okuno
Farmer i producent herbaty matcha – wywiad z Panem Seigo Kondo
-
p. Seigo Kondo
Teoretyczne oraz techniczne spojrzenie na herbatę matcha?
-
Pan Seigo Kondo