Skip to content
Stowarzyszenie Klub Herbaty Zaparzaj
Stowarzyszenie Klub Herbaty Zaparzaj
  • Jak dołączyć?
  • Stowarzyszenie
    • O ludziach w Stowarzyszeniu
    • Statut
  • Festiwal
    • O festiwalu
    • Program 2022
    • Wystawcy 2022
    • Organizatorzy
    • Historia Festiwalu Zaparzaj
    • Dla mediów
  • Newsletter
  • Kontakt
Stowarzyszenie Klub Herbaty Zaparzaj
Stowarzyszenie Klub Herbaty Zaparzaj
  • Jak dołączyć?
  • Stowarzyszenie
    • O ludziach w Stowarzyszeniu
    • Statut
  • Festiwal
    • O festiwalu
    • Program 2022
    • Wystawcy 2022
    • Organizatorzy
    • Historia Festiwalu Zaparzaj
    • Dla mediów
  • Newsletter
  • Kontakt

Czarny dom

Introduction to Japanese tea and its current situation in Japan Introduction to Japanese tea and its current situation in Japan
10:00 - 11:00
Global Japanese Tea Association i Martyna Kubiak

Herbata w kubku z wielkim uchem. Czyli rozmowa o projektowaniu uniwersalnym Herbata w kubku z wielkim uchem. Czyli rozmowa o projektowaniu uniwersalnym
10:30 - 11:30
Paula Buczyńska

Smak gór Wuyi: herbata oolong Smak gór Wuyi: herbata oolong
12:00 - 13:30
Anna Kozłowska

Smak gór Wuyi: herbata biała Smak gór Wuyi: herbata biała
12:00 - 13:30
Martyna Kubiak

Japanese language/Calligraphy Workshop Japanese language/Calligraphy Workshop
14:00 - 15:30
Yukiko Okuno

Tea and Time – Moderowana degustacja herbat z XX wieku
14:00 - 15:00
Wojtek Woźniak z TheTea

Farmer i producent herbaty matcha – wywiad z Panem Seigo Kondo
16:30 - 17:30
p. Seigo Kondo

Teoretyczne oraz techniczne spojrzenie na herbatę matcha?
16:30 - 17:30
Pan Seigo Kondo

Nawigacja wpisu
← Previous Kolumna
Next Kolumna →

Copyright © 2023 Stowarzyszenie Klub Herbaty Zaparzaj | Powered by Astra WordPress Theme

Zarządzaj zgodami plików cookie
Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Funkcjonalne Zawsze aktywne
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Statystyka
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych. Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketing
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
Zarządzaj opcjami Zarządzaj serwisami Zarządzaj dostawcami Przeczytaj więcej o tych celach
Zobacz preferencje
{title} {title} {title}